středa 25. ledna 2012

Srdíčkové ocenění

Dnes mám báječný den - přišly mi očekávané balíčky s panely a knížkou a navíc mne mile překvapilo srdíčkové ocenění, které se mi dostalo a to od http://creativestudiopermonik.blogspot.com/. Nesmírně si toho vážím, velmi to pro mne znamená. Její blog navštěvuji často a je to neskutečně šikovná a pilná osůbka plná tvůrčích nápadů. Haničko - děkuji Ti.



Pravidla - nech odkaz na svém blogu na osobu, která Ti ocenění udělila. Vyber 5 blogů, které chceš ocenit. Tyto blogy nesmí mít víc jak 200 čtenářů - členů. Svým nominovaným blogům zanech vzkaz na jejich blogu, aby věděli, že je chceš ocenit. Potom vyvěs ocenění na svém blogu.


Je těžké vybrat jenom pět blogů, tak tady jsou: vybrala jsem je proto, že jsou mi zdrojem inspirace, a ráda si prohlížím co nového 


ještě malý dovětek - díky pěti vybraným blogům u Haničky, na které jsem se podívala jsem se vždy dostala na dalších pět blogů,  a tak stále dokola jsem objevovala nové a nové blogy a zároveň nové i známé tváře, o kterých jsem si myslela, že jsem je už ztratila. I v tomhle má srdíčkové ocenění své kouzlo.



2 komentáře:

  1. Jituško, moc moc děkuju! moc se mi líbí ten časopis Vogue v Tvé profilové fotce :)
    tak ahoj a měj se krásně!
    H.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti ocenění přeji, máš moc dobře vedené stránky a propracované články.
    Střihy Otylka :))

    OdpovědětVymazat